Novice in dogodki

Vabilo na otvoritev igrišča za odbojko na mivki v okviru projekta Gibanje za sončne dni

  • 19 junij 2024
  • Number of views: 546
Vabilo na otvoritev igrišča za odbojko na mivki v okviru projekta Gibanje za sončne dni

Društvo za šport in rekreacijo Splavar Brezno  - Podvelka okviru projekta Gibanje za sončne dni, organizira otvoritev igrišča za odbojko na mivki v Športnem parku Brezno.

Projekt »Gibanje za sončne dni« je skupni projekt LAS Mislinjske in Dravske doline ter partnerjev Mestne občine Slovenj Gradec kot vodilnega partnerja LAS MDD, Občine Dravograd, Občine Mislinja, Občine Vuzenica, Občine Podvelka, Občine Ribnica na Pohorju Občine Muta, GRAL, digitalne kreativne agencije d.o.o., Društva za šport in rekreacijo Splavar Brezno – Podvelka in Športnega društva Pameče - Troblje.

Operacija temelji na ideji, da se ljudi spodbudi k rednemu gibanju na prostem, kar ima pozitivne učinke na fizično in psihično zdravje, izboljšanje počutja ter krepitev družbenih vezi. 

Projekt “Gibanje za sončne dni” je sofinanciran s strani Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja: Evropa investira v podeželje. Organ upravljanja določen za izvajanje Programa razvoja podeželja RS za obdobje 2014 – 2020, je Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.